www.ruma.ro permite utilizatorilor să afle detalii despre locațiile turistice și spațiile de relaxare și distracție din toată România.

Observații generale

Materialele de pe această platformă sunt cu scop informativ.

Persoanele menționate ca sursă la descrierea obiectivelor sunt răspunzătoare de autenticitatea informației și a fotografiilor.

Agenții economici sunt răspunzători de informațiile pe care le furnizează pe platformă.

Tarife

Tarifele percepute pe site, pentru pachetele de găzduire, sunt exclusiv pentru agenții economici care doresc să-și promoveze afacerea. www.ruma.ro nu percepe alte taxe suplimentare în afară de cele afișate.

Informațiile agenților economici

Prin acceptarea condițiilor de utilizare, agenții economici își declară consimțământul, în mod expres și neechivoc, pentru ca datele introduse și orice alte informații furnizate de aceștia, să intre în baza de date, pentru a fi prelucrate și utilizate în orice activități și scopuri legate de publicitatea online.

Litigii

Prin folosirea site-ului (vizitarea sau cumpărarea serviciilor de găzduire), utilizatorul este de acord asupra faptului că legile române vor guverna „Termenii și Condițiile” de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și GOA-TRAVEL. În cazul unor eventuale conflicte între părți, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Dispoziții finale

La achiziționare serviciilor de găzduire și la lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare.
GOA TRAVEL își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului www.ruma.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea îmbunătăți platforma, fără a fi necesară o notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. GOA-TRAVEL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, etc., și nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.ruma.ro, indiferent de natura acestora. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

Pentru întrebări și sugestii scrieți-ne la contact@ruma.ro.

Vă mulțumim!